genomfördaprojekt

GENOMFÖRDA PROJEKT

Ordet projekt kanske inte är det riktigt rätta ordet för att beskriva det som vi visar upp här men vi tycker ändå att det är en bra rubrik.


Här hittar ni det mesta som vi får vara med om på vår resa med Sigge, tidningsurklipp, utflyktsreportage, projektlösningar mm. Håll till godo!

2018-06-21


Den 21/6 fick Sigge mottaga en cykelgåva från Rotary i Svalöv. Det blev en el-cykel från Cargobike. Sigge kan inte cykla själv men nu kan han få uppleva fartvinden då han sitter fram i lådan och har någon som agerar motor åt sig. Vi har själva anpassat sittandet så att det passar Sigge. Nu väljer han fritt olika utflyktsmål i närmiljön men även längre utflykter planeras.


Ett jättetack till Rotary i Svalöv som ville hjälpa Sigge med detta!


Läs om Sigges cykel i Lokaltidningen!

2018-05-11

 

Denna helg hängde TeamSigge på Ring Knutstorp där Sigges kusin Eric tävlade i Time Attack. Förutom att vi hejade och hängde i depån så är racingbanan ett perfekt ställe att köra snabbt medd el-rullen.

 

Tack Eric, Kenneth och Lena för att vi fick hänga med er denna helg.

Team Sigge, Loarp 3500

26878 Kågeröd

2016-12-22


Efter en delning på Facebook, där man kan se Sigge ligga i sjukhussängen och kolla på Liverpool-matcher via Youtube, så får Liverpool-supporten Robin Bylund för sig att göra en insamling till Sigge. Målet är att få ihop lite medel för att kunna köpa några roliga julklappar till Sigge. Det blir ett enormt genomslag som gör att man till slut får stoppa insamlingen.


Resultatet av insamlingen blev en resa för pappa Martin och storebror Otto till Liverpool, roliga julklappar från Liverpool-shopen till Sigge, stenar med Sigges namn i marken tanför Anfield Road mm.


Insamlingen fick stor uppmärksamhet i olika medier. Ni kan läsa delar av vad tidningarna skrev under länkarna till vänster.


Även om vi inte kommit iväg på någon resa till Liverpool ännu så är målet att åka dit snart. Målet är även att få med Sigge dit men det känns tryggare att åka till Liverpool och reka lite först.


Ett jättetack till Robin Bylund, Niklas Bergqvist och AnfieldTravel. Riktiga vardagshjältar är ni!

Tel : 0733-914333

E-mail: info@teamsigge.se