omteamsigge

OM TEAM SIGGE

TeamSigge består av Sigge själv, Sigges familj, fantastiska assistenter och ALLA ni andra som vill hänga med på en resa utöver det vanliga.


TeamSigges huvudsakliga mål är att visa, framförallt för oss själva, att "ingenting är omöjligt" bara vi lyckas få till de rätta förutsättningarna. Vi delar sen med oss av både lyckade och mindre lyckade projekt här på hemsidan och i sociala medier. Att lyckas göra något på Sigges vis betyder oftast att vem som helst kan. 


TeamSigge försöker även vara insperatörer för andra familjer så att de vågar prova på saker som man annars trodde var omöjliga. Genom vårt sätt att leva försöker vi visa på människors lika värde och att alla är en tillgång och en del av samhället.


TeamSigge söker ständigt nya utmaningar och projekt som vi kan jobba med. Även om vi kallar det för projekt så behöver de ibland inte vara större än att vi klarar av nya saker i vardagen. Under länken "Våra projekt" hittar ni både nya och gamla utmaningar som vi tagit oss.


TeamSigge söker ständigt nya sponsorer och samarbetspartners. Vi tar mer än gärna emot tips på vart och till vem man kan vända sig i olika frågor som uppkommer. Under länken "Sponsorer" finner ni de företag, föreningar och privatpersoner som hjälpt oss på vägen. Vill just ni synas i ett sammanhang ihop med oss?


TeamSigge drömmer också om att i framtiden själva bli en källa till att dela med sig av ekonomiska medel till andra personers och föreningars projekt som gynnar barn och familjer som befinner sig i Sigges situation. Något som vi redan nu kan göra är att finns här för er som vill bolla ideér kring aktiviteter eller kring er livssituation. Tveka inte att höra av er till oss.


Vill ni kontakta TeamSigge så hittar ni våra uppgifter under länken "Kontakt".


Team Sigge, Loarp 3500

26878 Kågeröd

Tel : 0733-914333

E-mail: info@teamsigge.se